Food & Drinks - Quality Hotel™

Mat & Dryck

Restaurang eller andra vardagsrum? Det är upp till dig. Arbete eller bara ha en trevlig stund? Du bestämmer. Detta är en plats för hjärtliga diskussioner och avslappnade stunder, för att träffa gamla vänner och se nya ansikten.
 

The Social.1
logo_green_gold

NÒR är ett modernt brasserie som hyllar nordisk kokkonst med ett fast och stadigt ben i Europa. Detta innebär att vi tar tillvara våra lokala råvaror och traditionella rätter men uppdaterar dom med centraleuropeiska smaker. Igenkänning med en twist! 

Med stil, finess och lite mystik bjuder NÒR in till en oförglömlig upplevelse med ”All day dining”, där man hittar alla de klassiska favoriträtterna kryddade med ny inspiration, kreativitet och mod. Vi på Brasserie NÒR är inte rädda för att testa våra vingar och flyga högt, men står med ena foten tryggt i historien där vi ändå hämtat all vår erfarenhet. Det bästa av två tider helt enkelt!

_DSF0326
the_social_black_gold_white_text

Vi är sociala varelser. Även när vi behöver vår integritet, vill vi fortfarande ha den känslan av tillhörighet. Inte minst när vi är borta från hemmet, kanske i en ny stad, ett nytt land. Därför skapades The Social. En plats baserad på den enkla men nödvändiga idén att främja samhörighet och komfort.

Vi älskar bistroklassiker, men älskar också att överraska då och då genom att lägga till en oväntad twist. Ölen är alltid kall och vinlistan erbjuder en inspirerande resa runt Europa. På ett avslappnat och stilfullt sätt är The Social hjärtat och själen i våra hotell och förkroppsligar vår idé om fantastisk gästfrihet.

Så, här är till de sociala. Ni är mer än välkomna.