quality-hotel-go-sportive-gym

Hotellerbjudanden för lag, föreningar och supportrar!

Vi vet. Känslan av att checka in med gänget, spänningen inför evenemanget och matchen som betyder "allt". Det är något speciellt med den magi som uppstår när människor möts, och på Quality Hotel™ har vi skapat den perfekta kulissen för just sådana ögonblick.

Med vårt sportkoncept, GoSportive, får du sportpriser på hotell, konferenser och mat.

quality-hotel-go-sportive (2)

Hotellrum till sportpriser

Tävling, träningsläger eller lagets största fan? Med GoSportive får du 15 % rabatt på alla våra hotell. Är ni 10 personer eller fler? Då kan ni boka hotellrum till riktigt bra grupp-priser. 

Boka via sport@strawberry.se.

quality-hotel-meeting-room

Minst 25% rabatt på mötesrum

Behöver ni mötesrum eller konferenslokaler för teambuilding, föreläsningar eller pep talk innan matchen? Med GoSportive får ni alltid minst 25% rabatt på hyra av möteslokaler och 10% rabatt på konferenspaket.

Boka via sport@strawberry.se.

quality-hotel-breakfast-go-sportive

Fyll på med mat och ny energi

Bra mat är minst lika viktigt som sömn när det gäller uppladdning inför en match eller träningsläger! På Quality Hotel™ har vi måltider som ger dig den energi du behöver för att prestera på topp. Som grupp kan ni självklart förbeställa mat genom att kontakta det hotell ni ska bo på. Här kan ni redan nu ta en titt på våra sportmenyer:

quality-hotel-q-zone

Energi över?

Vänta lite, det finns mer! Fortfarande tävlingssugen?

Då kan vi tipsa om en runda i vår Q-zone. Här hittar du både spel och shuffleboard, som garanterat skapar toppstämning. Föredrar du att sträckkolla serier på Netflix istället? Då finns det självklart gratis wifi i hela hotellet. Så passa på att bara koppla av!