quality-hotel-om-oss

Om oss

Quality Hotel™ är den levande, färgstarka minnesboken. Vi gör allt för att våra gäster ska fylla sida efter sida med upplevelser och ögonblick delade med familj, vänner eller goda kollegor.

Hit kommer gästerna till dukade bord. Små och stora händelser blir alltid lite större hos oss. Våra hotell finns i stadskärnor såväl som i grannskap och mer naturnära destinationer. Du väljer utgångspunkten för din resa. Ska du vandra, semestra i skärgården, besöka familjen i en mindre stad eller göra en storstadsutflykt?

Quality Hotel™ finns där du vill bo. På Quality Hotel™ kan du och hela familjen känna er som hemma, inklusive hunden! Vid incheckningen får alla barn en välkomstgåva, och i alla våra restauranger finns barnmenyer. På flera hotell kan du också träffa Lollo & Bernie under sommaren och utvalda semesterperioder.

Ett möte mellan två kollegor som inspirerar varandra till nya briljanta idéer, eller mötet där hundra arbetskamrater plötsligt delar samma vision. Det är först när människor möts som magin sker, och det är dessa ögonblick som vi brinner för.

housekeeping-bed-ready-quality-hotel (2)

Bli en i teamet - jobba på Quality Hotel

Vill du vara med och forma Nordens bästa hotellkedja? Vi behöver ständigt förstärkning för att kunna fortsätta leverera förstklassig service till våra gäster, och det är här DU kommer in!

quality-hotel-we-care

WeCare - vårt hållbarhetsarbete

Vår vision är att göra världen till en bättre plats. Med filosofin att aldrig slå oss till ro och alltid kämpa för positiv förändring.